Geschiedenis

Warung Ledeng begon in 2008 als hobby en  is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf tot ver buiten de provincie. De kwaliteit van zijn gerechten is onomstreden.

De saté (altijd ter plekke geroosterd) is befaamd!
Ook de niet Indonesische specialiteiten zoals de Hollandse BBQ en zijn ‘kaaj sjòttel en werm vleis’ kennen vele fans.
Een belangrijk ingrediënt voor zijn gerecht is het vlees. Dit wordt met veel zorg geprepareerd door Keurslager Ton Baten uit St. Odiliënberg.

Warung Ledeng staat voor méér dan alleen lekker eten… het is een complete cateraar.
Zo wordt veel aandacht besteed aan presentatie en informatie. Bij aanvang van een buffet wordt deskundig uitgelegd wat er op tafel komt De buffetten worden compleet verzorgd, dus inclusief buffettafels, tafellinnen, servetten, borden en bestek.
Ook een compleet ingerichte feesttent behoort tot de mogelijkheden. En uiteraard kan ook aan andere specifieke wensen invulling worden gegeven. Wat te denken van livemuziek of een dj.