Workshop Indonesisch koken

“Selamat Makan” eet smakelijk zoals men in Indonesië zegt.

De sfeer:

workshop indonesisch kokenIn een gezellige en vooral ontspannen sfeer maken we, tijdens deze workshop Indonesisch koken, met z’n allen authentiek Indonesische gerechten.
Kies voor deze workshop Indonesisch koken wanneer je niet alleen maar Indonesisch wilt leren koken, maar ook nog een gezellige tijd wilt doorbrengen met vrienden, collega’s of familie. Om vervolgens gezellig samen aan te schuiven en  lekker na te tafelen!

De opzet:

Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en gedurende de hele workshop word je verwend met verschillende hapjes. De overige recepten worden in overleg vastgesteld.
Mijn passie is Indonesisch koken en deze kennis wil ik graag met jou delen. Voordat je begint krijg je dan ook uitgebreide uitleg over de Indonesische keuken, gebruiken en de verse ingrediënten en specerijen, waar je mee gaat werken.

De groep wordt vervolgens in groepjes van twee verdeeld waarna ieder een deel maakt van het menu. Het belangrijkste is dat je tijdens deze workshop met plezier Indonesisch leert koken!

Ontvangst, uitleg, kokkerellen, aanschuiven en natafelen; je bent ongeveer 3,5 uur bezig.


De prijs:

De prijs per persoon bedraagt € 45,95  excl. 9% BTW bij minimaal 6 personen.

Inclusief koffie, thee en water.

Je krijgt alle recepturen mee.

Maximaal aantal 30 of in overleg.


Selemat datang

Wees welkom en doe mee!